کامل 5 مثال از کاشی سرامیک ظهیری

↑ علی میرزا ظلالسلطان، عموی شورشی محمد شاه، محمدجعفر خان کاشی را به وزارت خود برگزید و در تهران قیمت کاشی سرویس بهداشتی ادعای شاهی کرد. کاشی نقش عمدهای در تزیین بناهای دوره اسلامی داشت و با شیوههای متفاوت توسط هنرمندان کاشیکار به کار میرفت. ↑ با توجه به متن فرمان شاه اسماعیل سوم که از محمدسلیم خان افشار به عنوان اعتمادالدوله (وزیر اعظم) یاد شدهاست، نتیجه گرفته میشود که پیش از این تاریخ زکریا خان کزازی از وزارت اعظم برکنار شدهاست. مقبره شاه صفی از بناهای شاه عباس دوم است. آثاری عیلامی (شامل یک سهپایه برنزی) مربوط به هزارهٔ دوم پیش از میلاد در جنوب شرقی شیراز یافت شدهاست. در ایران بقایای کورههای سفالپزی و آجرپزی در شوش و تپه سیلک کاشان که تاریخ آنها به هزاره چهارم پیش از میلاد میرسد پیدا شده است. ↑ خاوری شیرازی در تاریخ ذوالقرنین (که منبعی دست اول از دورهٔ فتحعلی شاه است) در جلد ۱ صفحهٔ ۲۶۹ در ذکر ورود جنرال غاردانخان (ژنرال گاردان) فرستادهٔ ناپلئون به ایران (دسامبر ۱۸۰۷ برابر رمضان/شوال ۱۲۲۲ ه.ق) برای نخستین بار میرزا محمدشفیع را با لقب صدراعظم آوردهاست در حالی که تا پیش از آن، منصب او را وزیر اعظم ذکر میکردهاست؛ ولی باید توجه کرد که در صفحهٔ ۳۱۰ همان جلد تغییر لقب میرزا محمدشفیع از وزیر اعظم به صدراعظم را از رویدادهای ۱۲۲۴ ه.ق دانستهاست.

مظفرالدین شاه را نیز پس از مرگ، در حوض نارنجستان غسل میدهند. عبدالله خان امینالدوله، آخرین صدراعظم فتحعلی شاه نیز از علی میرزا حمایت کرد و بدین سبب مغضوب محمد شاه شد. ↑ او در شعبان ۱۳۱۸ ه.ق پس از بازگشت مظفرالدین شاه از سفر اروپا به لقب اتابک مفتخر شد. پس از بازگشت به ایران در ۱۲۷۸ ه.ق با حفظ سمت به عنوان نایبالتولیهٔ حرم امام رضا برگزیده شد. این تعداد زیاد، ابتدا به در خانه داروغه شهر رفتند و خواستند که با شورشیان همراه شود وگرنه تنبیه خواهد شد. نیز شناخته میشود. قم یکی از شهرهای مهاجرپذیر ایران است تعداد زیادی از اتباع افغانستانی و پاکستانی و عرب در قم مهاجر هستند. شاه به اصفهان میرود و زکریا خان نیز روانهٔ «قلعهٔ کلّه» میشود و در آن جا به دست غلامانش کشته میشود (مجمل التواریخ، صفحهٔ ۲۱۵). پس نتیجه گرفته میشود که زکریا خان دوباره به وزارت شاه اسماعیل سوم رسیده بودهاست. ↑ حسینقلی خان قاجار، برادر شورشی فتحعلی شاه، فردی به نام محمدقاسم بیرانوند را به وزارت خود برگزیده بود.

او زائران را از میان عوام و سلاطین شیعه و سنی گزارش میکند. آشکار نیست که او پس از شکست صادق خان و فرمانروایی علیمراد خان نیز وزیر بودهاست یا نه. در زیرزمین در سردترین موقع زمستان نیز هیچ وسیله گرمکنندهای نیست؛ حتی در تابستان هم همینطور. تبریز در گذشته دارای هشت دروازه بوده که ورود و خروج از شهر از طریق آنها انجام میپذیرفتهاست. وجود دو مأموریت سفارت بریتانیا و نیابت تولیت حرم امام رضا همزمان با عهدهداری سمت «ریاست شورای دولت» نشانگر آن است که سمت ریاست شورای دولت تشریفاتی بودهاست و اختیارات صدراعظمهای گذشته را نداشتهاست. ↑ در ۱۴ جمادیالثانی ۱۳۲۲ ه.ق همزمان با تولد مظفرالدین شاه، به عینالدوله لقب صدراعظم داده شد. ↑ در «ذیل میرزا عبدالکریم» بر «تاریخ گیتیگشا» از او با القاب «اعتضاد السلطنة البهیة السلطانیة، اعتماد الدولة العلیة العالیة» یاد شدهاست و نشان میدهد که او نیز مانند وزیران اعظم روزگار صفوی دارای لقب اعتمادالدوله بودهاست.

↑ جمالالدین دستجردانی برای شگون لقب صاحبدیوانی را به وزارت بدل کرد. ↑ دربارهٔ وزارت حاج ابراهیم شیرازی در دورهٔ زندیان ابهام وجود دارد. دوره قاجار عصر پرداختن به گسترش فضا در معماری است و ما تجلی آن را در ساخت تعدادی از بزرگ ترین مساجد ایران در این دوره شاهد هستیم. ↑ ظاهراً در این دوره معتمدالدوله میرزا عبدالوهاب نشاط اصفهانی شریک او در وزارت بودهاست. ↑ در تاریخ ذوالقرنین جلد ۱ صفحهٔ ۱۴۸ تاریخ آغاز وزارت او ۱۲۰۸ ه.ق ذکر شدهاست. ↑ تاریخ جامع ایران به نقل از رشیدالدین فضلالله تاریخ آغاز وزارت او را ۶ ذیحجهٔ ۶۹۱ ذکر است ولی حمدالله مستوفی تاریخ آغاز وزارت او را ذیحجهٔ ۶۹۲ آوردهاست. ایرانیکا با ارجاع به نوشتهٔ سِبِئوس این نام را «Ḵosrow-Ormezd» (خسرو هرمزد) ذکر کردهاست در حالی که پروانه پورشریعتی در «افول و سقوط شاهنشاهی ساسانی» به نقل از سبئوس این نام را «Khoṙokh Ormizd» (خُرُخ اُرمیزد) که دگرگونشدهٔ «فرخهرمزد» میباشد آوردهاست. ذکر شدهاست که برابر با ربیعالثانی یا جمادیالاول ۱۲۰۹ ه.ق میباشد. انبار شعبه مرکزی با مساحتی بالغ بر 20 هزار متر مربع، توانسته است سریع ترین سیستم حمل و نقل و طبقه بندی انواع طرح ها از برند های معتبر و با سابقه از سراسر ایران را پیاده سازی کند.